USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В АП своєю головною проблемою вважають Гройсмана, – ЗМІ

16 Лютого 2018 12:19
В Адміністрації президента головною проблемою напередодні виборів 2019 року вважають прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

Про це у статті «Весілля в Малинівці» пише шеф-редактор видання «Лівий берег» Соня Кошкіна.

«Дивно, однак «головною проблемою» – у перспективі 2019-го року – на Банковій сьогодні вважають не Юлію Тимошенко, а Володимира Гройсмана», – стверджує журналістка.

«У Володимира Борисовича конкретно виросла корона. Він зараз президента в гріш не ставить. Не приведи Боже, надумає сам балотуватися. Зрозуміло, що не виграє, але голоси відтягнути може», – наводить Кошкіна слова високопоставленого соратника Порошенка.

При цьому інший соратник президента розповів їй, що «Гройсмана накручує Яценюк», а у парламенті прем’єр заручився серйозною підтримкою Андрія Парубія. У зв’язку з цим, стверджує журналістка, «конфронтація по лінії АП-Кабмін продовжує наростати».

Кошкіна запевняє, що у АП задумали і не виключено, що спробують реалізувати «зсув прем’єра». Потенційним виконуючим обов’язки прем’єр-міністра може стати Степан Кубів, припускає вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
саакашвілі Показати IP 16 Лютого 2018 12:52
так я ж і кажу шо вони баригі)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus