USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

В армію призивають не на 45 днів, а до дембеля, - воєнком

7 Серпня 2014 16:16
Військовий комісар Київського міського військкомату полковник Володимир Кидонь нагадав, що в армію призивають не на 45 днів, а до дембеля. Про це інформує Українська правда з посиланням на "Укрінформ".

Про це він повідомив під час брифінгу.

"Термін проведення черги мобілізації - 45 днів. Я ще раз акцентую увагу: деякі громадяни розуміють, що їх призивають на 45 днів. Це - неправильно. Це термін, який визначається державою, щоб виконати заходи з мобілізації. А термін служби - від початку призову і до Закону України про демобілізацію", - підкреслив Кидонь.

Окрім того, військовий комісар зазначив, що наразі в рамках третьої черги мобілізації відбувається друга хвиля мобілізаційного розгортання.

"У третьої черги буде п'ять хвиль мобілізаційного розгортання. Кожна хвиля триватиме по сім днів. Перший день - це буде оповіщення, другий - медична комісія, і четвертий-п'ятий, шостий день - це подавання мобілізаційних ресурсів у певні частини. Ми зараз працюємо за другою хвилею мобілізаційного розгортання", - повідомив Кидонь.

З його слів, мобілізований рядовий на Сході України наразі отримує від 5 до 8 тисяч гривень, а командир батальйону - 16 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Поха Показати IP 7 Серпня 2014 16:27
Брехня.Відсотків 75 солдат взагалі нічого не отримують.Хлопцям немає іноді навіть за що курева купити.Не вірите,передзвоніть тим хто вже воює,вони вам багато цікавого розкажуть.
Анонім до Поха Показати IP 7 Серпня 2014 19:28
А що, їм хіба в руки мають давати? На карточку нараховують, родичі забирають.
889 Показати IP 7 Серпня 2014 17:38
щось на рахунок з.п солдат обманюють.якщо держава не купує харчів для цих солдат не кажучи вже про екіпіровку то про яку з.п взагалі мова йде? можливо вони говорять про тих хто сидить в кабінетах ане про солдат.?
Анонім Показати IP 7 Серпня 2014 22:52
коментар було видалено
оля Показати IP 8 Серпня 2014 18:00
на рахунок оплат....не чесно...коли мобілізований солдат стоїть в Маринівці під градами і отримує 2400грн ,а кадровий офіцер біля позаду нього в тилу,при цьому отримуючи 8000грн,це справедливо??????? і премія така ж? до того ж.....цей офіцер ще й має безкоштовну форму,берци...оскільки волонтери довозять до командирів ,а ці в першу чергу розбирають,тільки одного не зрозумію навіщо офіцеру 5 форм на Дачному,засмагати підійде і одна....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus