USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Іловайську - вирішальний день

27 Серпня 2014 09:59
Бійці "Донбасу" обстрілюють бойовиків із підземних укриттів, формують танковий батальйон та партизанський рух. Уже майже місяць точаться жорстокі бої за звільнення від терористів міста Іловайськ, що біля Донецька, - інформує ТСН.

Сили АТО то беруть контроль над цим населеним пунктом, то знову змушені відступати під вогневим натиском проросійських і російських бойовиків. Сьогодні вночі з "Донбасу" ніхто не загинув. По інших батальйонах інформації поки не маю. Складається враження, що хтось щось хоче, щоб по виходу з Іловайська підрозділи прямо відправилися на Київ. Не на ротацію", - написав на своїй сторінці у Facebook командир добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко, якого кілька днів тому поранили в бою.

"Хто питав про моє здоров'я - не дуже. Лікарі просто вже нікого не пускають. Так що прошу відвідувачів поставитися з розумінням. В основному нерви і серце. Все буде добре! Слава Україні!", - зазначив командир батальйону.

Семенченко говорить, що сьогодні має бути вирішальний день у бою за Іловайськ. "Хлопці закопалися в землю, нарили бліндажів (укриття під землею), сепари (сепаратисти) бояться навіть носа висунути, обстрілюємо тільки далекобійними. Не можемо поки вивезти поранених. Сьогодні - вирішальний день. Я вірю, я сподіваюся. Підняв усіх, кого міг. Усі обіцянки дано. Ми свій обов'язок виконали, тепер чекаємо, поки вони виконають свій", - наголосив командир батальйону.

Семенченко також повідомив, що після виходу з Іловайська в батальйоні відбудеться ротація бійців, набирають поповнення. Також у "Донбасі" створять танкову роту та формують партизанський рух.
Нагадаємо, протягом минулої доби українські військові знищили 225 бойовиків під Горлівкою та Іловайськом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Серпня 2014 20:12
Скоро пипец будет этому донбасу!
Andrij до Анонім Показати IP 27 Серпня 2014 23:01
Skoro pipez bydet vsemy regiony daynbas....i vsex vatnikov kak tu-kalorad ))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus