USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У мережі висміяли туалет на російському стадіоні

17 Квітня 2018 12:41
У туалеті стадіону “Волгоград Арена” (Російська Федерація), який має прийняти матчі Чемпіонату світу з футболу 2018 року, немає перегородок. На це звернули увагу користувачі соціальних мереж, інформує u-news.

“Стадіон “Волгоград Арена”. Тут пройде матч на Чемпіонаті світу з футболу. А це туалет стадіону, просто унітази, без перегородок. А х*лі ні? Треба привчати іноземців до наших цінностей!” – йдеться на сторінці “Сталінгулаг” у Twitter.
“Та й взагалі, дивитися футбол треба, а не по туалетах бігати”, “Ні, це неправильно. Треба було просто дірок у підлозі нарізати”, “Просто відра б у ряд поставили”, – пишуть в інтернеті.

У той же час підрядник “Волгоград Арени” запевнив, що перегородки будуть встановлені, пише “Говорить Москва”. “Всі жіночі та чоловічі вбиральні на стадіоні передбачають наявність перегородок і дверей відповідно до прийнятих норм і вимог, у чому скоро зможуть переконатися гості стадіону, які потраплять на тестові матчі”, – заявила представник управління корпоративних комунікацій групи компаній “Будтрансгаз” Аля Першина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
312 Показати IP 17 Квітня 2018 12:51
Трагедію найшли. Спочатку монтують унітази а потім перегородки. Зайшли би місяць назад там би просто дирки в підлозі були. З цього також прикол робили би? Редакції цього сайту перестати би шукати всю єресь яка на території РФ відбувається і побільше би новин публікувати про свої надбання, такі як "Ями на дорозі у Володимирі-Волинському заливають смолою з чайника" обхіхочимся
! до 312 Показати IP 17 Квітня 2018 14:20
Лішнєхромосомні гордяться своєю "ісключітельностю". От нам і цікаво в чому вона проявляється, крім невинної крові яку вони проливають по світу (Грузія, Молдова, Україна...), корупції, тотальної брехні. Це ж цікаво, в чому ж їхні скрєпи, в чому ж досягнення, чим крім "дідов" і кадирова вони можуть гордитись ?!?
890 до ! Показати IP 17 Квітня 2018 18:25
Поцікавтесь скільки військових баз США по світу, будете вражені . Невже Ви впевнені що це для того, щоб метелики з планети не зникали? Там Вам не Україна, Молдова, Грузія, списочок довгенький...Але це ж не агресор для Вас? Так?
765 до 890 Показати IP 17 Квітня 2018 19:16
А чому раша так вибірково нападає та проливає кров невинних саме ПРАВОСЛАВНИХ сусідів ?
Всезнайко Показати IP 17 Квітня 2018 14:05
На наших стадіонах просто нарізані дірки в туалетах...
Конь в пальто Показати IP 17 Квітня 2018 14:10
Ти диви півень московський закукурікав,ай,ай,ай напали на культурну націю,а може там ще один чемпіонат хто більше на.рав от і дивляться хто чемпіон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus