USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні хочуть відмінити заочну юридичну освіту

27 Жовтня 2017 22:28
Нардепи хочуть скасувати заочну форму навчання для здобуття юридичної освіти.

Про це сказано в законопроекті №7147 «Про юридичний (правознавчих) освіту і спільного доступу до юридичної професії», повідомляє Антикор.

За словами експерта програми реформування правоохоронної і судової систем «Українського інституту майбутнього» Тетяни Ющенко, даний проект ще занадто сирий і недопрацьований.

«Але чи проголосують депутати за законопроект у нинішній редакції? невідомо. Адже тут питання, чи готові вони піти на встановлення практично монополії деяких навчальних закладів. Якщо зараз запустять весь цей механізм, то багато вузів закриються. Не зможуть пройти акредитацію за рахунок знань своїх студентів », - вважає експерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НЮАУ Показати IP 28 Жовтня 2017 12:23
Я - за!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus