USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україну йде потепління – у містах відключають опалення

3 Листопада 2014 13:13
З вівторка, 4 листопада, в Україні почнеться потепління. Опадів синоптики не прогнозують, буде малохмарна погода.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У вівторок ще збережуться нічні морози до -2..-4°С, але до кінця тижня нічні температури піднімуться до плюсових позначок.

Вдень температура повітря 4 листопада сягатиме позначок +6..+13°С.

Через підвищення температури зовнішнього повітря у Львові призупиняють подачу опалення, - інформує УНН з посиланням на повідомлення ЛМКП “Львівтеплоенерго”.

Як повідомили у , у зв’язку із підвищенням температури повітря, від завтра, 4 листопада, подачу опалення буде призупинено.

“Минулого опалювального сезону, який розпочався 1 жовтня 2013 року, впродовж осені ми три рази повністю відключали подачу опалення, у зв’язку з підвищенням температури. Цього року ми також готові повністю призупинити подачу опалення і відновити його, коли температура понизиться.

Призупинення подачі опалення дозволить нам уникнути нераціонального споживання газу, а отже економи газ і, відповідно, економити кошти наших споживачів. Адже з 1 липня 2014 року зросли тарифи на тепло”, — розповіли у ЛМКП “Львівтеплоенерго”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
хрущ Показати IP 3 Листопада 2014 13:51
Цікаво, як рахувати будуть
ага до хрущ Показати IP 3 Листопада 2014 14:09
от-от і я про це подумала....
іра Показати IP 3 Листопада 2014 20:27
А якщо в нашому будинку батареї ще не опалювалися то як тоді платити за опалення? Хто знає підкажіть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus