USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

В Уряді назвали точний термін, коли Росія виведе війська з Донбасу

18 Листопада 2017 12:56
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак пояснив, чому він вважає, що Кремль виведе свої війська з України наступного 2018 року.

Про це він розповів у програмі "Досьє" з Сергієм Руденком на телеканалі Еспресо.TV.

"Це інформація, яку я особисто, я це підкреслюю, отримав з декількох джерел, котрі знаходяться в Москві і за "поребриком". Мені навіть було сказано точний термін, коли це відбудеться. Це березень-квітень 2018 року", - заявив Гримчак.

При цьому він не став називати імена тих людей, які йому про це повідомили.

"Розумієте, у чому справа, є люди, які, передаючи щось (інформацію - ред.), дуже ризикують", - зазначив політик.

Окрім того, за словами заступника міністра, ця точка зору також знаходить підтвердження у відкритих джерелах, які, за його словами, повідомляють про те, що "фінансування окупованих районів з боку Росії на наступний рік не передбачено".

"Відомо й те, до якого місяця йтиме це фінансування - максимально, до вересня наступного (2018 - ред.) року", - наголосив політик.

Також Гримчак звернув увагу на те, що останнім часом російські війська під час ротацій не лишають бойовикам нічого зі зброї та боєприпасів.

"Вони відстрялися і вийшли", - пояснив він.

Про швидке виведення російсько-терористичних військ з тимчасово окупованих районів свідчить і поведінка ватажків бандформувань.

"Частина керівників почала шукати житло в Абхазії, у Підмосков'ї", - додав Гримчак.

Що ж стосується повернення під контроль України півострова Крим, то він це станеться "тоді, коли Росія впаде набагато важче: і економічно, і внутрішньополітично".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ruf Показати IP 18 Листопада 2017 15:50
Ваші слова, та Богу у вуха...
К.лучанин Показати IP 18 Листопада 2017 17:20
В Росії до виборів готуються! А колотнеча при цьому на Донбасі залишиться. Є люди які зумисне поширюють цю дезу і вішають локшину українським посадовцям. Поживемо- побачимо . А Уряду нашому українському можна вірити? Пан Гросман на всеньку Україну, заявляв . що українські пенсіонери будуть мати ГІДНУ ПЕНСІЮ, осучаснену. І що вийшло насправді ,5млн. пенсіонерів отримали добавку 100-200грн., а дехто (таких дехто теж немало) 30-50грн. Якщо ця інфа, про яку лепече Гримчак вже ходить, то це вже насторожує в її правдивості. Це лише його припущення і фантазії. Нашим кланам олігархічним вигідна війна бо там можна гроші красти і красти. Нашим посадовцям вірити не можна! Це БРЕХУНИ !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus