USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«В єдності – наша сила», – відео до Дня ЗСУ

6 Грудня 2015 11:31
Сьогодні, 6 грудня, Україна відзначає День Збройних сил. Соціальне відео-привітання до свята публікує 5 канал.

"Коли обставини б'ють, ми завжди звертаємося до тих, хто поряд. Часом достатньо - просто піднятися над обставинами. Ти знаєш, що у тебе є друзі... Які завжди прикриють твій тил. Не забудуть, коли в тебе день народження. Ми - разом. Це - головне. В єдності наша сила!", - йдеться у відео.



До слова, День Збройних сил України – національне свято, професійне свято всіх військовослужбовців ЗСУ. Святкується щороку 6 грудня. В українському офіційному календарі з’явилося в 1993 році, - пише Корреспондент.

Свято своєю постановою заснувала Верховна Рада України. Дата вибрана не випадково і приурочена до дня прийняття Закону Про Збройні сили України 6 грудня 1991 року.

Збройні сили України складаються з сухопутних військ, повітряних і військово-морських сил. Крім основних видів військ, до складу ЗСУ входять внутрішні війська, Державна прикордонна служба та оперативно-рятувальна служба цивільного захисту Держслужби з НС.

Цього року в країні відзначається ще одне свято військових – День захисника України 14 жовтня. День радянських військ, який святкувався 23 лютого в країні, скасовано з 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus