USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В МНС кажуть, що до катастроф на Волині готові частково

17 Серпня 2011 16:56
До техногенних та природних надзвичайних ситуацій на Волині готові частково – в ході перевірок виявили ряд недоліків.

Про це під час брифінгу в середу, 17 серпня, повідомив заступник голови Держінспекції техногенної безпеки Ігор Гасек.

Він розповів, що на Волині відбувалась комплексна перевірка реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту населення та територій, запобігання надзвичайним ситуаціям, готовності органів управління та сил реагування до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Перевіряючі проінспектували 54 потенційно небезпечних об’єкти та об’єкти підвищеної небезпеки. За підсумками перевірки склали 23 адміністративні протоколи та видали 7 приписів про тимчасове припинення діяльності окремих об’єктів.

Проте ситуацію на Волині Гасек оцінив нормально, запевнивши, що Волинь в цілому готова до техногенних та природних надзвичайних подій, проте треба усунути низку недопрацювань.

Так, претензії МНС стосуються системи оповіщення керівного складу області та населення, оскільки вона здатна повідомити про небезпеку лише 65% мешканців Волині.

Як розповіли на брифінгу, загалом на Волині нараховується 243 потенційно небезпечних об’єкти – 163 з них мають статус об’єктів з підвищеною небезпекою.

Крім того, начальник УМНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук запевнив, що до кінця року буде утилізовано близько 16 тонн пестицидів, які нині зберігаються на території Камінь-Каширського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фаховець Показати IP 18 Серпня 2011 10:23
Шановні відвідувачі сайту! Не вірте казочкам цих супер "спеціалістів" інспекції з Києва. Вони крім поборів з підприємств білше нічим не займаються. Про який захист вони можуть говорити.... це сміх та й годі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus