USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В Україні хочуть відмовитися від шкільних автобусів

22 Червня 2011 13:54
Програму «Шкільний автобус» потрібно звернути, вважає урядовий уповноважений з питань дерегуляції господарської діяльності Михайло Бродський.
Про це політик написав у своєму блозі, – повідомляє Gazeta.ua.
«Навіщо державі купувати шкільні автобуси, якщо можна направляти гроші автотранспортним підприємствам, вимагаючи при цьому, щоб вони дотримувалися правил перевезення дітей», – пропонує політик.
Бродський підготував ряд пропозицій, які відправить на розгляд до Кабміну. Зокрема, він стверджує, що шкільні автобуси більшу частину часу використовуються не за призначенням.
«Великі перерви між рейсами дозволяють водіям спокійно обслуговувати весілля чи похорон. Скажімо, до 8-ми годин ранку розвіз діточок і до 4-ї – вільний», – пише чиновник.
Перевезення дітей транспортом АТП дозволить уникнути ситуацій, коли школярі не можуть потрапити на уроки через поломки шкільного автобуса, вважає Бродський.
«АТП ж завжди знайдуть і заміну поламаному автобусу, і механіка, і лікаря, якщо знадобиться», – стверджує він.
Бродський вважає, що відмова від програми «Шкільний автобус» допоможе уникнути корупції.
«Більше не буде відкатів при купівлі автобусів і пального, не буде більше хабарів з водіїв за те, що вони їздять не за рейсом», – зазначив політик.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
марко Показати IP 22 Червня 2011 17:33
один жид закриває школи, другий відбирає від дітей автобуси. українці що нація свинопасів?
marko Показати IP 22 Червня 2011 17:41
а як іще зробиш з украънців націю свинопасів? Один жид закриває школи, інший робить все, щоб до сусідньої не було чим доїхати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus