USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В «Укртелекомі» покінчать з пільгами

19 Квітня 2011 17:57
Новий власник «Укртелекому», австрійський концерн EPIC перегляне політику фінансування ряду субсидованих послуг, що надавалися раніше компанією як державним підприємством.
Про це повідомив керівний партнер ЕРІС Пітер Гольдшейдер, пише ТСН.
За його інформацією, загальна сума послуг «Укртелекому», що субсидуються, сьогодні становить 1 мільярд гривень на рік.
Зокрема, на думку Гольдшейдера, «Укртелеком» сьогодні субсидує роботу мереж дротового радіомовлення, відомого у народі як «брехунець», що, за його словами, є «дуже великим головним болем».
На його думку, це одна зі сфер, де потрібно щось міняти. «Ви не можете нас змусити субсидувати соціальні послуги», - зазначив він.
Ще однією послугою, що субсидується, підхід до якої вимагає змін, за словами Гольдшейдера, є сільський зв'язок. Гольдшейдер також висловив надію, що йому вдасться порозумітися з цих питань з українським урядом.
У компанії також почалися масові скорочення співробітників. «Старожилам» пропонують звільнятися «за згодою сторін», що передбачає значні компенсації.
Зробити це компанія прагне до оформлення своїх прав на «Укртелеком», оскільки після цього їй буде необхідно виплачувати більші компенсації.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus