USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Власники квартир знімають орендарів прихованими камерами для шантажу

14 Жовтня 2013 10:21
В Україні перед тим, як здати квартиру в оренду, господарі почали встановлювати в кімнатах приховані відеокамери. Пристрої записують все, що роблять мешканці.
Як пише ТСН, орендодавці таким чином хочуть себе підстрахувати. Господарі зізнаються, якщо квартиранти не розплатяться за проживання, то їм можна пригрозити роликом з інтимним відео та викласти його у мережу.
Камери можуть встановити фірми, які зазвичай обслуговують офіси. За послугу беруть від $ 300 до $ 1 тисячі. «Камери будуть здаватися вбудованими лампами, але будьте готові, що квартиранти можуть потягнути вас до суду», - розповів представник компанії Володимир.
«Нас такі камери останнім часом просять встановлювати все частіше, пояснюючи, що хочуть простежити за нянею. За окрему плату можемо зробити так, що відео транслюватиметься на ваш мобільний телефон та комп'ютер», - додав він. В інтернеті на порносайтах і в соцмережах можна знайти сотні роликів пікантного характеру, зроблених за допомогою прихованої камери. В описі уточнюється, що дія відбувається в найманій квартирі і герої не знають, що за ними спостерігають. Речник СБУ Лада Сафонова каже, що відеоспостереження без попередження незаконне. При цьому, ріелтори кажуть, що, здаючи квартиру, вони можуть не знати, що вона «нашпигована» прихованими камерами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юра Показати IP 14 Жовтня 2013 11:04
"Васники квартир..." А хто такі "Васники"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus