USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Від трьох до п’яти років «світить» волинянину за крадіжку мотоцикла

22 Липня 2013 18:30
За «гарячими слідами» ковельські правоохоронці повернули власнику вкрадений мотоцикл. Міліціонери з’ясували, що у ніч крадіжки повз будинок постраждалого проходив його 23-річний односельчанин. Зайшовши на чуже подвір’я, зловмисник викрав мотоцикл, а потім сховав його у траві неподалік своєї хати, - повідомили волинські правоохоронці.

Чому зловмисник пішов на кримінальне правопорушення, пояснити не може. Він лише стверджує, що був у стані «надмірного алкогольного сп’яніння».

За фактом крадіжки розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України - незаконне заволодіння транспортним засобом.

У повідомленні також йдеться, що за вчинення правопорушення передбачена відповідальність - штраф від тисячі до тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження, та навіть, позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus