USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відеоекскурсії Луцьком. ВИПУСК 7

3 Вересня 2015 08:52
Вийшов сьомий випуск відеоекскурсій Луцьком. Цього разу розповідається про історію головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Хто його побудував та яку функцію він мав виконувати? Про будинки близнюки та площу, де стояв вождь пролетаріату. Про це та інше дивіться у новому випуску програми.

Тим часом, територія "М" продовжує проект - відеоекскурсії історичними місцями Луцька. Дослідник історії нашого міста Олександр Котис розповідає про найцікавіші та найзагадковіші місця, розкриває секрети усім відомих локацій та місць з таємницями.



Нагадаємо, перший випуск був про костел святих Петра і Павла.

Другий випуск був присвячений напряму в архітектурі, що мав місце в 30-х роках - функціоналізму.

У третьому випуску йшлося про військові казарми, на честь кого побудована церква, що на вулиці Стрілецькій, та де ж був перший залізний вокзал. Четвертий випуск - про єврейський Луцьк. Загалом планують відзняти близько 10 роликів. А у п'ятій відеомандрівці лучанам розповіли, де був перший пляж у Луцьку, та де дівся рятувальний пост. У шостому випуску автор розповів про історію Свято-Троїцького собору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus