USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Відібрали дачу і вигнали дипломатів. Росія відповіла на санкції США

28 Липня 2017 18:08
За даними джерел агентства Інтерфакс, Росія вишле сотні співробітників американських дипломатичних установ.

"Йдеться не про десятки, а про сотні дипломатичних і технічних співробітників американських закордонних представництв в Росії", - сказало джерело агентства.

Раніше повідомлялося, що у відповідь на підготовку нових санкцій з боку США Росія вилучає у Вашингтона дачу і вимагає скоротити американський дипломатичний персонал.

Нагадаємо, Палата представників Конгресу США прийняла законопроект про введення нових санкцій проти Росії, Ірану і Північної Кореї. У випадку з РФ, розширення санкцій відбувається через російське втручання в президентські вибори 2016 року і агресії проти України.

Очікується, що нові санкції торкнуться і європейських компаній, які беруть участь в енергетичному проекті Росії Північний потік - 2.

Офіційний представник Білого дому Сара Сандерс заявила, що в законопроект про розширення санкцій проти цих країн підтримується Білим домом, але в нього можуть бути внесені зміни.

27 липня Сенат США погодив законопроект про нові санкції і готовий відправити його на підпис президенту Дональда Трампа.

За словами директора з комунікацій Білого дому Ентоні Скарамуччі, президент Трамп може накласти вето на законопроект про посилення санкцій проти РФ для узгодження більш жорстких заходів по відношенню до Кремля.

В кінці 2016 року адміністрація Барака Обами конфіскувала у Росії дві дипломатичні дачі у відповідь на втручання Москви в президентські вибори. У Вашингтоні заявили, що об'єкти нерухомості використовувалися росіянами для шпигунства. Також з США були вислані російські дипломати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 28 Липня 2017 18:56
Как ни унижался пуйло перед Трампом, а на выхлопе очередной порджопник. Хаха, многоходовочник недоделанный, карлик-неудачник !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus