USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Відповідальною за конфлікт між НАБУ і ГПУ може бути СБУ, - нардеп

18 Серпня 2016 23:26
Народний депутат Борислав Береза припустив, що відповідальною за конфлікт між Національним антикорупційним бюро України (НАБУ) та Генеральною прокуратурою України (ГПУ) може бути Служба безпеки України (СБУ), якій сьогодні генпрокурор Юрій Луценко доручив розслідувати цю справу.

Таку думку Береза висловив в програмі "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна".

"Ви уявляєте, якщо з’ясується, що СБУ винне? І як СБУ саме відповідатиме? Тому що вони надають номер, вони надають саму можливість прослуховування. І зараз, якщо це з’ясується, вони скажуть, вибачте, але з’ясувати, хто винний неможливо. Ото вони, як офіцерська вдова, яка сама себе висікла", - зазначив він.

Як повідомлялося, сьогодні генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що передає розслідування конфлікту, який виник між Національний антикорупційним бюро та Генеральною прокуратурою, Службі безпеки України (СБУ).

Нагадаємо, Національне антикорбюро відкрило провадження за фактом "викрадення" працівників НАБУ. Як раніше повідомляли, працівники ГПУ та НАБУ затіяли бійку у центрі Києва під вікнами будівлі Генпрокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
луцький Показати IP 19 Серпня 2016 08:03
Тут таке в країні робиться в економіці, з зарплатами, пенсіями... а вони що вичворяють??? Ганьба!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus