USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Відсьогодні у Ковелі запрацювала патрульна поліція

3 Лютого 2018 14:24
3 лютого на площі перед Ковельською міською радою відбулось урочисте відкриття відділу Управління патрульної поліції.

У Ковелі нестимуть службу 40 ковельських патрульних, а також 50 інспекторів з інших міст України, інформує Район.Ковель.

Відділ очолив 34-річний майор поліції Тарас Михалко, який раніше працював старшим інспектором з особливих доручень УПП у Волинській області.

Відділ буде обслуговувати виклики, які надходитимуть на службу 102 у Ковелі. Уже від сьогодні з 20:00 години усі виклики відправлятимуть патрульним.

«Я хочу, щоб тут стояли в першу чергу ковельчани, волиняни. Від нас буде максимальна підтримка, але від вас також має бути підтримка молодих поліцейських. Для поліцейських хочу сказати, від вас тільки одна потреба – професійність, порядність і чесність», – зазначив у вітальному слові заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич.
Ковельський місьий голова Олег Кіндер у вітальному слові назвав нових поліцейських «мешканцями міста Ковеля». Побажав поліцейським успіхів, показати професійний рівень та не потрапляти «в Ютуб».

Нових ковельських поліцейських також привітали представники української православної церкви. Після чого відбулось освячення поліцейських автомобілів.

Після урочистостей можна було неформально поспілкуватись з поліцейськими, сфотографуватись біля службового автомобіля, а для дітей організували вікторини з сувенірами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Василь М. Показати IP 3 Лютого 2018 18:23
Сьогодні в м. Ковель перед урочистостями відкриття відділу патрульної поліції стався такий неприємний випадок . Зі сторони стадіону "сільмаш" до будинку міської ради під'їзжає новий авто. патрульної поліції і з неї виходять три поліцейські і священник !!! Все добре , але там ОДНОСТОРОННІЙ РУХ ...!!! Я все зняв на телефон і доповів їхньому начальнику із області генералу ШПИГА . Він обіцяв розібратися і наказати винних . З такими особистими грубими порушеннями патрульними поліцейськими ПДР на очах поважної публіки , починати роботу не личить !!! Це наштовхує на думку мене, про не зовсім велику їх порядність...
Читач до Василь М. Показати IP 3 Лютого 2018 18:58
Патрульний поліцейський який особисто допускає порушення ПДР , - це зрадник держави , який формує в людей негативне ставлення до всієї нової-реформованої поліції . З допомогою фіксації таких фактів , ми можемо очистити їх ряди від непорядних і нечесних . Тільки з мовчання людей вони займаються своїми чорними ділами .
До читача Показати IP 3 Лютого 2018 22:25
А Фацевич у 2014 році був ст.л-т запасу то у 2015 році був призначений в Київ на посаду генерал- лейтенанта без освіти та диплома мабуть Жуков і Гагарін по карєрному росту отдихає.
Тьотя Рая до До читача Показати IP 4 Лютого 2018 06:23
В Україні Прем'єр-міністр без вищої освіти і що ...? Україна - країна чудес де можливо все , але не всім ....!!!!
Впсиль Показати IP 4 Лютого 2018 01:07
Інспетор Зайцев начальник дороги у Волинській обл. прийшов у м.Ковель здійснювати реформу яка давно уже провалилася і пішла в безодню, хабарі (гроші) любить брати як щур осипку істи і як таких продажних копів пропускає Киів. Вовченко за нього мазу тяни гроші йому носить Просто жах
Артур Показати IP 4 Лютого 2018 01:24
Вовченко знов як завжди в свому стилі робить уже і в м.Ковлі реформу так звану показуху так як половину копів пригнали з Рівного та Києва а всього а наявності 20 а ще хоче ТОР створювати а хто у Луцьку працювати буде мабуть сам та з деякими своіми стукачками. Позор
Анонім Показати IP 17 Лютого 2018 11:37
Зайцев красунчик ковеля, місце тобі не тут

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus