USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відсьогодні в Україні запрацювало суспільне мовлення

19 Січня 2017 17:28
Суспільне мовлення стартує в Україні. Публічне акціонерне товариство “Національна суспільна телерадіокомпанія України” зареєстроване як юридична особа, і припинена юридична особа Національна телекомпанія України. Філія НТКУ “Волинська регіональна дирекція” стає частиною національного суспільного мовника, інформує Волиньска регіональна дирекція НТУ.

Наглядова рада НСТУ вже сформована. Таким чином розпочинається створення майбутнього взірця і лідера медіасфери країни.

Суспільне телебачення і радіомовлення створене на базі об’єднаної НТКУ, до складу якої ввійшли Національна радіокомпанія України, державна телерадіокомпанія “Культура”, всі регіональні державні телерадіокомпанії. 100% акцій “Національної суспільної телерадіокомпанії України” належить державі.

Очікується, що керівника ПАТ НСТУ оберуть навесні. Після затвердження Наглядовою радою правління він зі своєю командою розпочне реформувати отриману у спадок від державного мовлення структуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus