USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відучора в Нововолинську запрацював цілодобовий пункт обігріву

6 Січня 2017 10:10
5-го січня в Нововолинську почав функціонувати пункт обігріву. У морозні дні всі охочі можуть безкоштовно випити гарячого чаю та отримати першу медичну допомогу в разі переохолодження. Цілодобово там чергує працівник державної служби України з надзвичайних ситуацій, інформує БУГ.

Пункт обігріву створений з метою недопущення випадків переохолодження і обмороження населення під час несприятливої погоди. Знаходиться він за адресою: мікрорайон Шахтарський, 36 (приміщення Суспільної служби України).

Пункт працюватиме цілодобово щонайближчі 10 днів. Надалі метеоцентр прогнозує потепління, але у випадку, якщо погодні умови знову погіршаться, робота пункту обігріву продовжиться.
Кожен мешканець безкоштовно може погрітися, випити чаю та скуштувати печива. Скористатися також можна теплими ковдрами. Перебувати на час холоду там можна необмежену кількість часу. У випадку переохолодження організму, потерпілому нададуть першу медична допомогу та направлять до лікарні.

“Організовують пункт обігріву в Нововолинську вже шостий рік поспіль, але надзвичайних ситуацій з випадками обморожень не траплялось”, – розповів сержант служби цивільного захисту Ігор Климук.

До слова, пункти обігріву працюють і в Луцьку.

Загалом на Волині діятимуть 23 пункти обігріву.

Їх перелік опублікований на сайті ДСНС у Волинській області.

Так, у Любомльському районі пункт обігріву діятиме в приміщенні Територіального центру соціального обслуговування, що за адресою: місто Любомль, вулиця Євгена-Коновальця, 6, пише КОРДОН.

А у Шацьку пункт обігріву облаштували по вулиці 50 років Перемоги, 53.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus