USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вісім перших класів для луцької 26 школи-ліцею – вже традиція. ФОТО

1 Вересня 2013 11:53
Найбільша за кількістю дітей школа Волині НВК№ 26-ліцей цього року відкрила двері для 240 першачків. Вони розподілені на 8 класів.

«Трошки більше учнів, ніж торік, але не набагато. Початкова школа зростає, приємно, що народжуваність зростає. Це прекрасно, коли багато дітей», − каже директор НВК№26-ліцей Дмитро Гнатюк.

«Школа повністю готова: класи, кабінети, лабораторії, басейн. Освітній потенціал школи за останній навчальний рік суттєво виріс. І треба максимально цим скористатися», − запевнив директор закладу.

На запитання, чи полегшить роботу найбільшої луцької школи заплановане відкриття нового навчального закладу № 27, Дмитро Гнатюк висловив сумніви: «Не думаю. Там прекрасний проект, але школа будується за проспектом Соборності – складною для дітей дорогою, а це – дещо небезпечно. На мою думку, у нас не зменшиться кількість учнів в початковій школі. Хоча це не було б поганим, адже з’явилася б можливість розвантажити другу зміну, що краще для дітей»

Цього року першокласників на партах окрім звичних буквариків зустріли книги «Я – дитина України», які учням подарував народний депутат України Ігор Палиця.
«Нехай книги стануть надійними помічниками у підкоренні нових вершин, а слово вчителя – надійною настановою у навчанні», − йдеться у листі-зверненні Ігоря Палиці до учнів.
















Через велику кількість школярів на урочистій «лінійці» були тільки першачки та майбутні випускники. Решта – зустрічали День знань у класах.

Та найщиріша радість 1 вересня для учнів, кажуть, – зустріч з друзями після літніх канікул.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus