USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Військкомат Ковеля має нового керівника

6 Січня 2015 11:21
Ковельський об'єднаний міський військовий комісаріат має нового очільника. Військовий комісар Василь Сущ іде на пенсію по стану здоров’я. Відтак, вільне крісло займе його заступник Сергій Гладун. Про це інформує Kowel.com.ua.

Про це під час оперативної наради в районі 5 січня розповів завідуючий сектором взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Сергій Мацюк.

Також доповідач відмітив, що з 20 січня 2015 року розпочнеться чергова хвиля мобілізації. Скільки мобілізують з Ковельщини ще не відомо.

До слова, сьогодні, 6 грудня, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на Волині звільнили чотирьох комісарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
эти трутни Показати IP 6 Січня 2015 13:07
воровали наших детей отправляли умирать за свои звезды и еще пенсию получать будут а вдовы на могилках плакать будут.не удивлюсь если скоро пивоваренко появится на должности
Бджола Показати IP 6 Січня 2015 15:10
Як добре, нічого 25 років не робити, а потім піти на "заслужену" пенсію...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus