USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.95

Військовослужбовці 14-ї бригади отримали 2 тепловізори

2 Листопада 2015 16:35
Фонд «Повернись живим» передав 2 тепловізори, загальною вартістю 129 500 гривень.

Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Повернись живим» передав воякам 14-ї окремої механізованої бригади два тепловізори. Про це повідомили у прес-службі 14-ї ОМБ ОК «Захід».

Прилади PulsarHD50S вартістю 129 500 гривень отримали бійці окремого кулеметного взводу 2-го батальйону (відстань між позиціями батальйону до ворожих позицій – 500 метрів), та бійці 3 роти 1-го батальйону (відстань до ворожих позицій 200 метрів).

«В смузі оборони 1-го батальйону є ділянки де ДРГ, користуючись рельєфом місцевості можуть підійти до наших позицій на відстань до 20 метрів.

Місяць тому був бій, під час якого поранення отримали 4 наших бійців, та був розбитий тепловізор, який і дозволив виявити ДРГ. Гостро потрібні теплові зори та прибори нічного бачення третьому батальйону, позиції якого з трьох сторін оточені ворогом. І це дійсно питання життя та смерті», - повідомив Начальник прес-служби 14-ї окремої механізованої бригади ОК «Захід», лейтенант Влад Якушев.

Бійці вдячні журналістам каналу ICTV, завдяки яким прилади швидко потрапили на передову.

На фото: бійці отримують тепловізор і 2 фото тепловізора, розбитого під час бою



Інформаційна довідка: Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Повернись живим» купує спеціальне військове устаткування (тепловізори , прилади нічного бачення , далекоміри , рації і т.д.), впроваджують системні програмні рішення (тактичний програмно-апаратний комплекс управління артилерійським вогнем ГІС «АРТА» , розрахунково-графічний комплекс « Броня » для танкових підрозділів), проводить навчальні програми для саперів. Проекти фонду націлені на підвищення професійного рівня української армії, збереження життя військових. Фонд не має постійних джерел фінансування. Проекти фонду діють завдяки пожертвам небайдужих людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВДЯЧНИЙ Показати IP 2 Листопада 2015 21:11
Спасибі за фотки та не забудьте уточнити чий фонд «Повернись живим» оскільки не усі ще компетентні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus