USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Військовослужбовців волинської бригади нагородили на передовій. Фото

8 Грудня 2016 11:46
З нагоди Дня Збройних сил України волинські волонтери, які кілька днів тому відправилися на схід, вручили іменні нагороди Спілки воїнів АТО Волині бійцям 14-ї бригади.

Про це інформує прес-служба ГФ «Варта порядку».

Виконувач обов’язків голови організації Олександр Серватович відзначив: ці нагороди отримали гідні офіцери та солдати, які вже не перший рік воюють на Сході, виборюючи для своєї країни мир та незалежність, які присвятили Батьківщині найдорожче – життя, й відважно й завзято воюють за Україну та українців.

«Одним словом, ми просто робимо те, що маємо робити, і так, як належить військовослужбовцям Збройних сил України. Ви пройшли чимало випробувань війною, і своїм бойовим духом довели, що зробите все для того, щоб вигнати ворога з української землі, аби українці забули, що таке війна, пишалися своєю Батьківщиною та її армією», – наголосив Серватович.

Хлопці жартують, що сепаратисти почали їх вітати, як годиться після півночі, використовуючи при цьому всі заборонені мінськими домовленостями види зброї. Та це не псує настрій нашим військовослужбовцям. Не дивлячись на обстріли та холодну погоду бійці відверто спілкуються, жартують, ставлять запитання, тощо. Ніхто з бійців не скаржиться на умови, а це свідчить, що мікроклімат у підрозділі здоровий, а бойовий дух – на висоті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus