USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Військовим на Волині бракує коштів для передислокації

26 Березня 2014 16:14
Передислокація військовослужбовців на північно-східні кордони України відбувається переважно за спонсорські кошти.

Про це під час зустрічі з представниками Волинського обласного об’єднання організації роботодавців, що відбулася 26 березня, розповів голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

З його слів, попередня влада готувалася до війни із власним народом, вкладаючи кошти у розвиток «Беркута», «Сокола» та інших підрозділів МВС, забувши, що існують зовнішні загрози. Нині армія виявилася неготовою до такого розвитку подій. Він повідомив, що наразі існують проблеми, пов’язані із неналежним забезпеченням матеріально-технічними засобами. Танкіст, який не наїздив необхідний час на танку, артилерист, який не зробив певну кількість пострілів, льотчик, який не налітав певну кількість годин, мовляв, не може бути належним чином підготовлений.

«Коли ми зіштовхнулися з проблемами військових частин, побачили, що немає форми, паливно-мастильних матеріалів, термін використання всіх акумуляторних батарей вичерпаний. Ми звернулися до багатьох з вас із проханням допомогти військовим», - повідомив Григорій Пустовіт.

Він розповів, що передислокація волинських військових для доукомплектування частин відбувається в основному завдяки спонсорській допомозі, яку надали представники бізнесу та народні депутати.

Для того, щоб передислокувати батальйон внутрішніх військ у Київ, зі слів голови облдержадміністрації, довелося оперативно вночі вирішувати питання, адже не вистачало ані техніки, ані пального. Були надані та заправлені автобуси і військовослужбовці були готові передислокуватися на північно-східні кордони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Если Показати IP 26 Березня 2014 16:48
Если нет денег для передислокации, то надо окапываться...
ррр Показати IP 26 Березня 2014 17:29
нема грошей ? а Єремеєв а Мартиняк Івахів ? чи в них тільки на власні вертоліти щоб втекти в разі чого...
Василь Показати IP 26 Березня 2014 18:24
Передислокація відміняється. США зацікавлені в вирощуванні коноплі в Україні. Народ донбасу за це сам всіх зелених чоловічків порве
пустоцвіту Показати IP 26 Березня 2014 19:38
І скільки ж коштів злочинна влада вклала в Сокіл? думаєш, що трандиш?
анонім Показати IP 26 Березня 2014 20:37
Нерозумію, чому усі мовчать про хлопців з Волині, які зараз в Севастополі, що з ними чи вони вже нікому не потрібні??????
бу Показати IP 26 Березня 2014 21:42
нах такая держава.. что не может содержать армию???надо признатся...украина банановая республика
Москаль до бу Показати IP 27 Березня 2014 05:49
Да не Украина банановая республика, а публика во власти с банановым мякишем вместо мозгов. Я помню времена, когда развалился Союз. Как Украине завидовали прочие республики! Мощнейшая база машиностроения, 4 атомные электростанции (без Чернобыля), 15% всего чернозема в мире, газотранспортная система, близость к Европе... Да до хр..на чего, о чем другие могли только мечтать. Вот, говорили, повезло же хитрым хохлам! С такими ресурсами при грамотном-то руководстве сама Германия могла бы нервно курить в сторонке. И так бездарно почти всё прое...ать за каких-то 23 года! А сейчас полным ходом идет процесс прое...ния всего оставшегося.
титушко Показати IP 26 Березня 2014 22:28
все у нас есть http://www.youtube.com/watch?v=MJ5hIA_hpD4
Лучанин Показати IP 26 Березня 2014 23:03
то не хай Пустовіт до своєї спонсорської фірми Континіумь звернеться, яку він прикриває, а його спонсорує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus