USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Власник «Зебри» не прийшов на зустріч із лучанами

12 Травня 2015 21:08
Власник нічного клубу «Зебра», що на бульварі Дружби Народів в Луцьку, не прийшов на заплановану зустріч з мешканцями будинку, щоб вирішити конфліктну ситуацію щодо будівництва літнього кафе. Про це повідомляє «Волинське Агентство Рослідувань».

Нагадаємо, мешканці будинку №2 – проти побудови тимчасової споруди під вікнами їхнього будинку. Кажуть, досить того, що кілька років тут працював більярдний клуб «Зебра», та поруч розташовані кілька кафе. Люди проти ще однієї «точки» продажу. Тому коли минулого четверга помітили, що на газоні починають класти бруківку, заблокували будівництво. Наступного ранку бруківку забрали, а вчора ввечері хтось навіть висадив там дерева.

«Представник забудовника обіцяв, що приїде сьогодні на шосту годину. Його немає. Я також розмовляв із першим заступником міського голови Тарасом Яковлевим, який обіцяв, що приїдуть представники від міської ради, які покажуть документацію на цю земельну ділянку. Їх немає», – зазначив Павло Данильчук. Він зазначив, що у забудовника немає підстав будувати літній майданчик. Мовляв, те, що ні він, ні представники міської ради не з’явилися, свідчить про те, що є якісь порушення.

«Я перевіряв цю ситуацію – був у земельному відділі та перевіряв документацію. Земля, на жаль, дійсно викуплена земельна ділянка…
Суть в тому, що забудовник вирішив ставити тимчасову споруду. Цільове призначення ділянки – тільки обслуговування діючого приміщення. Тобто ніяких тимчасових споруд там бути не може – може бути лише клумба чи доріжка», – пояснив депутат Юрій Вега. Також він розповів, що на місце викликали правоохоронців, які склали адміністративний протокол про вчинення правопорушення, оскільки будівельники зіпсували частину газону. Депутат пообіцяв «проконтролювати», щоб власник отримав покарання принаймні за це.

Люди не збираються зупинятися, тому вирішили спільно з депутатами звертатися в міську раду та особисто до мера, щоб з’ясувати, на яких підставах продали землю та розпочали будівництво. Також мешканці сусіднього будинку планують у майбутньому зробити все, щоб бізнесмену не дали дозволів на будівництво, якщо він таки вирішить будувати законним способом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
123 Показати IP 12 Травня 2015 21:31
Данильчука на мера!!!
321 до 123 Показати IP 12 Травня 2015 21:35
А чом би й ні?! Пузатий, дупатий- крепкій буде господар!
Колік до 321 Показати IP 13 Травня 2015 12:58
Як швидко Паша набирає "державної" ваги!
Анонім до 123 Показати IP 13 Травня 2015 00:22
на мера він ще не доріс, але нехай хоч чимось користь людям принесе, не все ж йому тільки відділки міліції закидувати камінням та пляшками із запалювальною сумішшю.
Патріот до 123 Показати IP 13 Травня 2015 08:05
Категорично проти мера Данильчука,однак приємно спостьерігати що він почав змінюватися.На бурштин вже не пускают)), то він по місту тиняється, хоча якщо між цим зустрічається з лучанами.це вже якась користь.
Anonymous Показати IP 12 Травня 2015 21:51
Ну, в нас же до реченцю робочих місць, хай собака нагидить краще, та алкаш пляшку пусту пожбурить і нужду на травичку справить, а бізнес - ні-ні, НЕ ПУЩАТЬ! Європа... Бидлозвичка - ЖАБА давить не залежно від того, що там мало бути! А от чогось думається мені, якби там, скажімо, продуктовий магазин був, то ці ж "обурені громадяни" в ньому і закуплялися б за місяць який.
555 до Anonymous Показати IP 12 Травня 2015 22:23
Мова не про продуктовий магазин. а літнє кафе. черговий антисанітарний притончик - ви б хотіли таке в себе під вікнами? Ці "генделики" в районі ДПЗ задовбали вже всіх.
Анонім до 555 Показати IP 13 Травня 2015 00:21
не заберуть їх по хорошому - люди почнуть просто палити ті генделики і карабаси.
555 Показати IP 12 Травня 2015 22:28
Чого причепились до Данильчука -його присутність це спосіб надати цій справі розголосу.Молодець він і депутат Вега-без відомих людей в місті ніхто тут нічого б не писав.
Шурик Показати IP 12 Травня 2015 22:34
А я б поддержалбы Даныльчука на мера!
ЛЮСТРАТОР Показати IP 12 Травня 2015 22:42
Паша не ховається і покаже як потрібно боротись за справедливість .
Лучанин Показати IP 12 Травня 2015 22:58
А цей жирний Данильччук ще не в АТО? Наііло морду і совається по місту чудо торговицьке, дуже багато біди приніс він людям.
очевидець Показати IP 12 Травня 2015 23:21
вийняв би руки з кишень чи в більярд заодно грав????
Юра Показати IP 13 Травня 2015 00:04
Данильчук порушник законів, його прикриває міліція яка його боїться. Або закони будуть одинакові для всіх або не дивно чому війна.
123 Показати IP 13 Травня 2015 01:21
згідний. що оцей депутат зробив для міста окрім базікати???? я відповім нічого, корефан Гузя якиі тільки вміє гарно говорити а на ділі пшик.
крук Показати IP 13 Травня 2015 08:52
На жаль є така професія бути депутатом. І переважно там одні нероби. За виключенням на мою думку депутатів сільських рад. Який професійний шлях данильчука та гузя???? Хто відповість. Звідки навчились спілкуватися з громадою? Що корисного можуть донести, та розповісти,- нічого окрім проплачених партійних мітингів прикриваючись ультранаціоналістиними гаслами. А підприємець має правоустановчі документи, що він не чув від людей, окрім приниження. Діє в межах законів України. А депутати-професірнали готуються до виборів, тому і ті обидва вже серед лекторату "рєшають". Ганьба таким.
Оля Показати IP 13 Травня 2015 11:29
Молодці люди,досить цих генделиків по ДПЗ.Що 50 метрів то генделики і магазини та пивні палатки. Ще пивну палатку на вулиці Станіславського, 50,яка вже років 5 стоїть бажано забрати звідти. Там бійка через день. Великими буквами написано:"Приносити і розпивати алкогольні напої заборонено",але там постійно приносять і розпивають алкогольні напої.Уже дістало нас. Страшно там гуляти нам, а не дітям,бо одні п"яні морди вештаються, а поруч ж дитячий майданчик.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus