USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ВНУ випустив студентів. ФОТО

1 Липня 2011 12:23
На урочистій церемонії вручення дипломів випускники 15-ти факультетів Волинського національного університету імені Лесі Українки 1 липня отримали дипломи про закінчену вищу освіту.

Церемонія вручення відбувалася навпроти головного корпусу університету на проспекті Волі в Луцьку. З 446 випускників університету цьогоріч дипломи з відзнаками отримали 90 вже колишніх студентів.




Власникам «червоних дипломів» пластиковий документ про вищу освіту вручав особисто ректор університету Ігор Коцан та голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук.







Він бажав випускникам йти достойно по обраному шляху, не вибирати легких шляхів у житті і у всіх своїх невдачах і поразках шукати причину лише у собі, а не в оточені.
Не забув голова ОДА згадати і про владу: «Ви входите в суспільство достатньо організоване. Яке має достатньо організовану владу, яка розуміє, що треба робити сьогодні, завтра і в перспективі. Влада, яка дає тільки шанс і оберігає вас як державна влада в країні, влада, яка дає закони і можливість…».








Після вручення дипломів з відзнаками Борис Клімчук «відпросився» у студентів працювати, аби розподіли «в роботу» по області декілька мільйонів гривень, зазначивши, що time is money (час – це гроші). Ректор Ігор Коцан університету також покинув церемонію услід за губернатором.





Для кожного факультету випускникам дипломи вручали дві особи – декани відповідних факультетів та запрошені почесні гості. Серед останніх були журналіст Володимир Лис, народна артистка України Зоя Комарук, начальник управління юстиції Ігор Оксенчук, бізнесмени, представники правоохоронних органів та навіть медичної сфери.






Загалом університет випустив у світ студентів 36 спеціальностей. Після отримання дипломів не обійшлося без фото сесій, вже традиційного підкидання конфедераток, сліз та сміху.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ой Показати IP 1 Липня 2011 13:48
"Ви входите в суспільство достатньо організоване. Яке має достатньо організовану владу, яка розуміє, що треба робити сьогодні, завтра і в перспективі" - не соромився б на старості років. Це товариш Янукович розуміє перспективу? Посадки незгідних, збагачення причетних. Клімчук в долі ?
Заратустра Показати IP 1 Липня 2011 14:15
Ой блин..зачем было выпускать этих барабанщиц-пока учился от их репетиций бошка трескалась ,да и настукивают они одну и ту же мелодию из 2 нот
Лучанин Показати IP 1 Липня 2011 23:10
"ВНУ випустив студентів." Тут дійсно без сліз і сміху ніяк. А повинні то були спеціалістів випускати. Чому ж вони їх недовчили?..
VC Показати IP 2 Липня 2011 09:52
Демчук Володимир Васильович і тут самий кращий...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus