USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вогонь миру і добра прибув до Луцької міськради

28 Грудня 2016 11:02
Традиційно Вифлеємський вогонь миру прибув до Луцька напередодні новорічно-різдвяних свят. А учасники «Пласту» передали лампадку зі святим вогнем депутатам Луцької міської ради.

Начальник управління сім’ї та молоді міськради Олексій Веремійчик зауважив, що передача вогню пластунами міській раді вже стала традицією.

«Цей вогонь символізує мир, благополуччя і гармонію в душі», - додав він і побажав усім родинам миру і злагоди, а депутатам – плідної і совісної праці на користь громади з чистими помислами і чистим серцем.
Зауважимо, Вифлеємський вогонь пластуни зустріли на українсько-польському кордоні, потому він подорожує Волинню, пластуни возять його в сиротинці, бібліотеки. А в міську раду вони принесли вогонь, щоб він нагадував обранцям громади про те, що потрібно приймати правильні рішення.
До слова, в холі депутати та запрошені теж можуть долучитися цього дня до доброї справи, придбавши ялинкову прикрасу від організаторів акції «Тепла іграшка надії». Кошти, виручені за продаж цих іграшок-прикрас направлять на лікування онкохворих діток. Також там же триває збір коштів на потреби нацгвардійців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus