USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Володимир-Волинський на хвилину затих

22 Січня 2014 17:45
Хвилиною мовчання 22 січня вшанували у Володимирі-Волинському загиблих у сутичках із силовиками на Грушевського та скасували концерт присвячений Дню Соборності України.
До присутніх на святкуванні з нагоди Дня Соборності від імені опозиційних партій ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», УДАР, ГО «Союз українок», ГО «Майдан» звернулася депутат Володимир-Волинської міської ради від ВО «Батьківщина» Надія Цикалюк, із закликом підтримати Майдан.
«У Києві сьогодні вирішується доля країни. Доведений до відчаю народ почав демонструвати, що саме він є джерелом влади. Мільйони громадян України вийшли на мирну акцію протесту
з певними вимогами. Два місяці вони на Майдані. А влада що? Почула народ? Почали застосовувати силу проти мирного населення, писати антидемократичні закони, провокувати, а потім стріляти у мирних протестантів. Ігнорування думки людей і світового співтовариства – це проблема нинішньої влади», - йдеться у заяві.
Опозиційні депутати Володимир-Волинської міської ради звертаються до людей, які знають працівників «Беркуту», до їхніх матерів та родичів із закликом говорити з ними та переконувати не виконувати незаконні накази.

Фото загиблих га Грушевського з соцмережі Вконтакте

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus