USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волонтерський десант з Волині зустріли у зоні АТО

29 Травня 2017 16:10
Спільний волонтерський «ескорт» ГС «Спілка воїнів АТО Волині» та громадського формування «Варта порядку» успішно прибув у зону АТО.

Для благодійників із громадської організації «Спілка воїнів АТО Волині» це вже далеко не перша поїздка на схід. Цього разу гуманітарний вантаж повезуть у Станицю Луганську, Щастя, Новий Айдар, завітають на позиції до бійців 14-ої бригади.

«Дорога жахлива, довелося їхати більше доби майже не зупиняючись. Та побачивши тут наших хлопці, розуміємо, що робимо це не даремне. Довго затримуватись на одному місці не доводиться, адже будемо рухатись далі вздовж лінії розмежування», - повідомив телефоном керівник прес-служби ГФ «Варта порядку» Олександр Волянюк, який теж долучився до благородної справи.

Волинські волонтери зустрілися з командиром частини, аби обговорити ситуацію на передовій, дізналися про потреби солдат та залишили все необхідне, що напередодні зібрали волиняни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus