USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Волонтери з Дніпропетровщини привезли допомогу в 14-у ОМБ

13 Жовтня 2015 21:37
Волонтери-християни привезли воякам у 14 бригади та приданого батальйону волонтерську допомогу: продукти, теплі речі, спальники.

Про це повідомив начальник прес-центру 14 ОМБР ОК «Захід» лейтенант Владислав Якушев.

Волонтери почали готувати армію до зими. Підрозділи 14-ї бригади відвідали представники Української християнської церкви «Нове покоління» з міста Першотравенськ, Дніпропетровської області, які привезли воякам спальники, теплі речі, трохи харчів.

Під час візиту старший єпископ церкви Андрій Тищенко помолився разом з бійцями, побажав їм повернутись до дому живими та неушкодженими.

«Ми допомагаємо військовим вже упродовж року. За цей час відвідали багато підрозділів. Частина коштів зібрана церквою в Україні, частина надійшла від благодійників з-за кордону», - повідомила прес-секретар церкви Наталя Максимова.

Волонтери поспілкувались з військовослужбовцями, з’ясували яка саме допомога буде потрібна їм у осінньо-зимовий період, та пообіцяли і надалі допомагати армії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Л.Костенко Показати IP 14 Жовтня 2015 09:33
Шакали знову ошукали, тепер вони вже не шакали, тепер вони: то «за», то «проти», то шахраї, то патріоти. Доборолися! Добалакались! Досварилися, аж гримить! Україно, чи ти була колись незалежною хоч на мить: від кайданів, що волю сковують, від копит, що у душу б"ють, від чужих, що тебе скуповують, і своїх, що тебе продають?! Популяція! Нація! Маси! І сьогодні, і вчора, й колись українського пекла гримаси упеклися мені. Упеклись!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus