USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь відшкодувала державі мільйони завданих збитків

7 Серпня 2014 10:11
12 кримінальних проваджень про вчинення злочинів у сфері оподаткування скерували до суду на Волині.

Під час розслідування кримінальних проваджень про ухилення від сплати податків державі відшкодували понад 7 мільйонів завданих збитків, - повідомили у слідчому управлінні фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Волинській області.

Водночас, під час досудових розслідувань слідчі активно застосовували норму про звільнення особи від кримінальної відповідальності в зв’язку з погашенням завданих бюджету збитків. Зокрема, лише цього року в 4 кримінальних провадженнях до суду спрямовано клопотання про звільнення особи від кримінальної відповідальності на підставі частиною 4 статті 212 Кримінального Кодексу України.

Окрім того, до суду направили 4 кримінальні провадження з угодами між прокурором та підозрюваними про визнання винуватості. Таким чином, у тісній взаємодії органів досудового розслідування та прокуратури Волинської області на практиці втілюються новели Кримінального процесуального кодексу України.

Загалом упродовж січня-липня цього року слідчими СУ ФР ГУ Міндоходів Волині здійснювалось досудове розслідування у 125 кримінальних провадженнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus