USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь: жодної оселі, утепленої за державний кошт

25 Червня 2014 07:00
На Волині немає жодного комунального будинку, що опалюється за рахунок держави.

Про це під час засідання інтерактивного прес-клубу на тему: «Чи обійдеться Волинь без російського газу?» сьогодні, 24 червня, повідомив депутат облради Олександр Кирильчук.

Нагадаємо, під час прес-конференції розмовляли про альтернативу російському природньому газу на Волині у випадку його повного відключення.

«23 роки ми живемо в Україні, й за цей час на Волині так і немає нормальної програми для забезпечення ефективності використання енергоресурсів», - обурився він.

Також обранець громади наголосив, що у Луцьку немає жодного комунального будинку чи багатоповерхівки, утепленого за кошти із державного бюджету. Тим часом, зі слів депутата, у Європі усі оселі утеплюють за рахунок державної «кишені».

«Навіть, якщо й розпочати цей процес на Волині, для того, аби довести усе до ладу потрібно не менше п’яти років», - резюмував він.

Утім депутат облради Олег Чикида наголосив, що, якщо вищезгаданий процес і розпочнеться, то варто зауважити, що, будуючи будівлю, потрібно відразу забезпечити її утеплення.

«Бо у нас, на Волині, знаєте як? Спочатку будуємо, в потім шукаємо гроші на утеплення», - зауважив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
889 Показати IP 25 Червня 2014 10:32
то ж на утримання дипутатських помість гроші виділяються в мільйонах а у людей які мають повне право на отримання допомого по догляду за дитиною до 3-х років якісь там 300 грн в міс забрали бо ж то такі великі гроші.!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus