USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинь відвідав режисер кінофільму «Іван Сила». ФОТО

1 Листопада 2013 13:20
На запрошення кінозалу «Прем’єра» у Ковелі побував відомий актор та режисер Віктор Андрієнко. Така зустріч відбулася вперше. Вона була приурочена прем’єрному показу сімейного українського кіно «Іван Сила», - інформує ПроКовель.

Це перша режисерська робота Віктора Андрієнка і чи не єдиний дитячий кінофільм українського виробництва, який вперше за часи незалежності виходить у широкий прокат. Повнометражний пригодницький фільм створений за державного фінансування. Він відтворює окремі сторінки життя парубка з високогірного села Івана Фірцака, який у 30-их роках минулого століття став найсильнішою людиною планети.

Перед початком фільму й по його завершенню Віктор Андрієнко та наймолодший актор фільму - чотирнадцятирічний Леонід Шевченко спілкувалися з глядачами у залі, відповідали на їх запитання. Режисер-постановник розповів присутнім про акторів, які знімалися у фільмі, про його задум та мету.

Під час зйомок фільму Дмитро Халаджі - виконавець головної ролі, встановив світовий рекорд. Крім того, він є автором понад двох десятків силових рекордів, занесених до Книги рекордів України, Книгу рекордів Росії, Всесвітню Книгу рекордів Гіннеса. У фільмі також знімалися Василь Вірастюк, Ольга Сумська, Богдан Бенюк, Ігор Письменний та інші. Це стрічка, яка надихає, вчить любити правду і чесність, любити працю самому і привчати до неї інших. Головні герої є провідниками ідеї, яка червоною ниткою проходить через увесь фільм: «Правда завжди переможе».

Про це та багато іншого розповідав ковельчанам Віктор Андрієнко. Він також зауважив, що варто у житті розраховувати на власні сили, ставити мету і йти до неї. Головний герой фільму є прикладом для духовного та патріотичного виховання української молоді.
По завершенню показу стрічки гості зі столиці ще довго спілкувалися з ковельчанами, фотографувалися та роздавали автографи.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонімус Показати IP 1 Листопада 2013 14:20
як з нічного клубу - так фоток сотня а як Андрієнко приїхав - так три штуки, і ті на телефон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus