USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинь відзначатиме річницю

18 Листопада 2013 10:26
Прийняти постанову Верховної Ради України про відзначення 75-річчя утворення Волинської області можуть ще у цьому році. Про це повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Під час оперативної наради, що відбулася 18 листопада, очільник Волині повідомив, що протягом найближчих днів працюватиме у Києві, а одним із головних завдань його поїздки буде лобіювання постанови Верховної Ради про відзначення 75-річчя утворення Волинської області.

«4 грудня 2014 року Волинь буде відзначати свято, яке належить до категорійних свят, які визначені ще указом Президента Кучми – 75 років утворення області. Завдання наше спільне з депутатами Верховної Ради просте – пролобіювати і прийняти постанову по відзначення 75-річчя утворення Волинської області. Я домовився сьогодні на вечір про зустріч з Володимиром Васильовичем Рибаком, почнемо звідти, ті депутати, з якими я розмовляв, готові лобіювати, нести, голосувати, переконувати своїх друзів по парламенту, тим більше є аналогія – прийнята постанова Верховної Ради про 75-річчя Кіровоградської області. Постанову потрібно приймати зараз, в цьому році, бо потім ввійти з нею, коли вже бюджет держави зверстаний, не з руки і складно», - повідомив Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Історія міст і сіл Показати IP 18 Листопада 2013 15:16
Напевно 2 - й орден Леніна дадуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus