USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка здобула «золото» на «Іграх нескорених»

12 Травня 2018 19:18
Волинянка Майя Москвич, яка воювала добровольцем в АТО, завоювала золоту медаль на національних змаганнях «Ігри нескорених», які стартували у Києві 12 травня.

Про це у Фейсбук повідомила волонтерка Наталія Попова.

Золото волинянка здобула у такій дисципліні, як стрільба з лука.

Волинянка Майя Москвич перебувала в АТО з 2014 року у складі кількох батальйонів. Спочатку це був батальйон Національної гвардії України імені генерала Кульчицького, потім батальйон спецпризначення «Гарпун» і нещодавно дівчина звільнилася із «Миротворця» за станом здоров`я.


«Ігри нескорених» - це міжнародні змагання в паралімпійському стилі. Засновником ігор є принц Гаррі. У змаганнях беруть участь поранені військовослужбовці та ветерани.

Національні змагання «Ігор нескорених» є фінальним етапом відбору кандидатів до національної команди, що цієї осені представлятиме Україну на світових «Іграх нескорених» (Invictus Games) в австралійському Сіднеї. Цього року в національних іграх беруть участь 175 учасників з 23 регіонів. Вони представляють Збройні сили України, Національну гвардію, Національну поліцію, Державну прикордонну службу та Службу безпеки України, добровольчі підрозділи та ветеранів. До складу збірної України будуть відібрані 15 спортсменів. Збірна України вдруге братиме участь в Invictus Games.

Минулого року в Торонто під час свого дебюту на світових «Іграх нескорених» українська команда стала однією з найкращих серед 16 учасників, завоювавши загалом 14 медалей, 8 з яких – золоті.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, минулоріч першу медаль до скарбнички збірної України приніс 29-річний офіцер Національної поліції Сергій Торчинський з Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus