USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянці, яка постраждала в аварії, необхідно 100 тисяч на операцію

26 Березня 2018 11:05
18-річна Іванка з села Гупали потрапила в ДТП, внаслідок якої отримала серйозні травми.

Як інформує Район.Любомль, аварія трапилася 10 березня на виїзді з міста Любомль. Авто, в якому перебувало чотири пасажира, злетіло в кювет і перевернулося. Під час ДТП постраждало троє пасажирів. Подруга Іванки отримала перелом руки. Двоє хлопців не потребували медичної допомоги.

Найбільше дісталося 18-річній дівчині, за життя якої борються в обласній лікарні.

«В Іванки дуже постраждало обличчя. Роздроблена щелепа, кістка якої прорвала щоку. Вона бачить лише на одне око, зшитий язик і вухо, вибиті зуби. Дихає через трубочки, тому не може говорити, тільки пише, – розповідає мама потерпілої Наталя Василівна. – Іванка п’ять днів була в реанімації, але, на щастя, зараз її перевели у щелепо-лицеве відділення. Дякувати Богу, череп і тіло у донечки цілі».

Під час аварії дівчина сиділа спереду і вдарилася у панель та кермо авто. Іванка все пам’ятає, часто їй сняться ті моторошні хвилини.

«Вона в мене сильна і дуже хоче жити. Мужньо витримує всі болі, – крізь сльози продовжує розповідати Наталія. – Я мама чотирьох діток. Найменшенький дворічний синочок постійно по телефону запитує, коли приїду до нього. Серце розривається, бо й Іванку саму тут залишити не можу.

Коли сталася ця біда, я вдома всі гроші зібрала і поїхала Іванку рятувати. Лише на третій день згадала, що ж навіть дітям на хліб не залишила. Безмежно вдячна сусідам і всім небайдужим, які підтримують фінансово».

За приблизними підрахунками на операцію треба близько 100 тисяч гривень. Адже лише одна пластина коштує 15 тисяч.

«Іванці повністю потрібно скласти щелепу, тому ще не відомо, скільки пластин необхідно буде, – говорить жінка. – Ми вже все, що можна, виставили на продаж. Я б і будинок продала, квартиру б знімали, аби дитину врятувати. Для нас кожна гривня дуже дорога».

P. S. 2 квітня стало відомо, що необхідна сума на лікування дівчини вже зібрана
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віца Показати IP 26 Березня 2018 13:46
Коли люди врешті-решт почнуть користуватися пасками безпеки. Була б пристібнута об руль не вдарилась
Роман до Віца Показати IP 5 Квітня 2018 01:10
Якби пристібнуті. І тверезі
Анатолій Показати IP 27 Березня 2018 10:06
Бувають такі аварії де люди вилітають з машини і лише тому залишаються живі...тому паски безпеки не завжди допомагають!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus