USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Волиняни передали для військових 10 тонн продуктів

1 Квітня 2014 17:50
Волиняни організували доставку продовольства для військовослужбовців області.

Так, сьогодні, 1 квітня, для військовослужбовців Волині доставили 10 тонн продуктів харчування, зібраних жителями Володимир-Волинського та Ківерцівського районів.

Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Протягом останнього тижня тривав збір продуктів харчування у Ківерцівському районі для потреб української армії. За цей час небайдужі, активні громадяни, сільські голови, громадські організації, зібрали більше 20 тонн різноманітних продуктів харчування.

У 51-шу Окрему механізовану бригаду, що дислокується у Володимирі-Волинському було передано близько семи тонн таких продуктів харчування як: сало, цукор,овочі, консервація, макаронні вироби та крупи. Тільки одних банок з салом та консервацією було близько тисячі.

Також близько двох тонн продуктів харчування було доставлено до прикордонної частини міста Луцька 9971.

У Володимир-Волинській 51-ій Окремій механізованій бригаді автомобіль з продовольством зустрів заступник командира бригади з тилу підполковник Юрій Курачик, який щиро подякував всім, хто долучився до збору продуктів харчування та організував їх доставку в частину.

Сьогоднішню доставку продуктів харчування організували керівник Володимир-Волинської МО ВО «Свобода» Сергій Коба та керівник Ківерцівської МО ВО «Свобода» Олександр Вронський.

Громадська організація «Жіноча сотня Волині» зібрала медикаменти, які передали відповідальному від громадськості по медицині лікарю Олегу Шепелику, який у свою чергу вручить їх військовим.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus