USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни здають кров постраждалим на Сході

10 Червня 2014 13:18
Услід за луцькими правоохоронцями, колеги з Ковеля долучилися до акції здачі крові пораненим на Сході волинянам.

Протягом двох днів на станції переливання крові в Ковелі прийшло кілька десятків правоохоронців Ковельського міськвідділу внутрішніх справ, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Правоохоронці здали майже15 літрів крові за власним бажанням у відділенні трансфузіології Ковельського міського територіального медичного об’єднання. Увесь «матеріал» направили для подальшої переробки, тож невдовзі він поповнить банк крові.

– Це той маленький крок, який ми можемо зробити, аби підтримати наших побратимів, які боронять Батьківщину та її територіальну цілісність, – наголосив виконувач обов`язків начальника УМВС України у Волинській області ІванТусь. – Сподіваємося, що і серед ковельчан знайдуться охочі стати донором, адже це – благородний вчинок для кожної людини, тим паче що подекуди від цього залежить здоров’я і життя людини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АТО Показати IP 14 Травня 2015 08:24
Найкраще кров брати в міській і обласній раді, та депутатів дивіться які морди наїли на наших хабарах та грошах, це ми їх вгодували і маємо на це право. ЩОПОНЕДІЛКА по 1 літрі, з молодих по 2 літри!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus