USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинянин - генерал-майор Повітряних сил України

7 Серпня 2016 16:05
День Повітряних сил Збройних сил України відзначають сьогодні, 7 серпня.

Уродженець Любомльського району Іван Теребуха має найперше генеральське звання за рангом у цих військах в Україні, - повідомляє КОРДОН.

Теребуха народився та виріс у Любомлі, закінчив місцевий навчальний заклад (нині школа №2). Батько був військовослужбовцем у військовій частині рідного міста. Син пішов стежинами батька й досить швидко досягнув кар’єрних вершин. І вже у 40 років став генералом.

Генерал-майор Іван Теребуха – начальник штабу-перший заступник командира повітряного командування «Південь» Повітряних сил Збройних сил України (Одеса). Однак про те, звідки родом, не забуває, та час від часу відвідує Волинь.

Нещодавно міський голова Любомля Роман Ющук відвідав Одесу та зустрівся там й поспілкувався із своїм земляком.

Зі слів Романа Ющука, генерал-майор тепло зустрів його, провів невеличку екскурсію по військовій частині та музею, розповів про свої досягнення. Неодноразово згадував своє рідне місто і пообіцяв, що коли приїде сюди, то обов’язково відвідає і Любомльський краєзнавчий музей та зробить йому подарунок, що символізує Повітряні сили України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пункт наведеня авіац Показати IP 7 Серпня 2016 20:11
хто він по спеціальності пілот чи ппоошнік

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus