USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Волинянин хотів долучитися до благородної справи, натомість отримав проблеми

20 Січня 2016 09:14
Мешканець Горохова Павло Семенюк став об’єктом недобрих випадів від знайомих і сусідів після того, як вирішив спробувати себе у ролі волонтера.

Про це повідомляє Вісник+К.

Як розповідає чоловік, в Інтернеті він натрапив на оголошення від ГО «Правий сектор Луцьк». Організація шукала активістів для співпраці.

- Мені близькі погляди цієї організації. Тож я вирішив приєднатися. Приїхав до Луцька і зустрівся з представником ПС, який назвався Максимом. Розраховував, що мені запропонують якусь суспільно корисну справу у Горохові. Натомість отримав пропозицію стати волонтером для ДУК ПС, - розповідає Павло.

Чоловік кілька разів виходив на вулиці Луцька зі скринькою для збору коштів з символікою ДУК ПС. Після кількох годин роботи скриньку віддавав на штаб ГО «Правий сектор Луцьк».

Одного дня, перебуваючи на залізничному вокзалі Луцька, чоловік зі скринькою потрапив у поле зору активістів, які слідкують за чистоплотністю волонтерських кампаній на території міста. Зокрема активіст Сергій Абрам з’ясував, що луцький штаб «Правого сектору» не забезпечив волонтера необхідним пакетом документів. Тож чоловіка для з’ясування доставили у відділ поліції. Після бесіди правоохоронці волонтера відпустили. А активісти рекомендували правосекторівцям Луцька упорядкувати свою волонтерську діяльність і зробити її більш прозорою.

Але це був лише початок неприємностей для Павла Семенюка. Адже інформація про інцидент була оприлюднена публічно. Зокрема, про інцидент повідомляв і наш сайт.

Зі слів Павла Семенюка, знайомі з Горохова почали допікати, підозрюючи, що він самовільно вийшов на збір коштів. Тобто фактично займався шахрайством. Так, мимоволі, маючи благі наміри, горохівчанин став об’єктом докорів.

Що цікаво, чоловік не має ні до кого претензій. Лише хоче повернути собі чесне ім’я. І попри невдалий перший досвід волонтерства, готовий повернутися до цієї справи.

- Тільки тепер уважно буду дивитися на всі документи. Оскільки я не воював, подумав що хоч так зможу долучитися до спільної справи. А вийшло зовсім не те, що очікував, - додає Павло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
FC Показати IP 20 Січня 2016 09:46
А він що, безробітний?
Дуремар до FC Показати IP 20 Січня 2016 10:19
Та на Сергію Абраму весь Карабас Барабас тримається. Якби не він, збанкрутував би давно
Базука Показати IP 20 Січня 2016 09:46
Ай да моладецкій, працюй в тому же дусі Абрамчику))))
Герой Показати IP 20 Січня 2016 10:14
Абрам врятує Луцьк і Волинь від несправедливості!!! Слава Абраму!!!
Микола Романюк Показати IP 20 Січня 2016 10:18
Якби всі були такі, як Абрам, то Україна зажила б щасливо і безтурботно. Я за встановлення зажиттєвої дошки пошани Абраму в центрі міста)
тарас до Микола Романюк Показати IP 20 Січня 2016 19:14
Щож зробив цей Абрам?Хлопця опозорив,а організація як працювала так і працює,хлопці як збирали гроші так і збирають.
Анонім Показати IP 20 Січня 2016 16:51
Ху із Сергій Абрам?
аАнонімно Показати IP 20 Січня 2016 17:31
О це хлопець молодець зайнявся справою але жостко намахали
Слава Україні Показати IP 25 Січня 2016 19:09
Цей Абрам отморозок !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus