USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин на вулиці торгував патронами

16 Лютого 2018 11:59
У Старій Вижівці 15 лютого поліцейські виявили та вилучили в місцевого жителя понад півсотні патронів.

Небезпечну знахідку співробітники сектору кримінальної поліції виявили завдяки небайдужим громадянам. Люди повідомили поліцію, що невідомий чоловік на вулиці Тихій у Старій Вижівці пропонує перехожим придбати в нього патрони, повідомляє прес-служба волинської поліції.

На місце одразу ж виїхали правоохоронці. Вони оперативно встановили особу підозрілого чоловіка й під час зовнішнього огляду виявили в нього 54 патрони калібру 5,6 мм. Їх вилучили й направили для проведення експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при МВС.

Слідчі за цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ну а на Показати IP 16 Лютого 2018 18:51
Фото патрон 7.62 *39 зразка 1943 року а не якийсь 5,6 мм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus