USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку вилучили патрони у громадянина Узбекистану

19 Серпня 2017 10:06
У Луцьку правоохоронці вилучили 17 патронів різного калібру у громадянина Узбекистану. За фактом незаконного зберігання боєприпасів слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, інформують у прес-службі волинської поліції.

Учора, 18 серпня, під час поверхневого огляду 27-річного громадянина Узбекистану, мешканця обласного центру, оперативники виявили поліетиленовий пакет у якому знаходилося 17 патронів різного калібру.

У рамках проведення всеукраїнської профілактичної операції «Мігрант» патрони вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
чадо Показати IP 19 Серпня 2017 10:25
Узбек без патрона, як грузин без киндала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus