USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Волинська міліція не така, як у Врадіївці?

13 Серпня 2013 13:00
Події у Врадіївці, штурм Святошинського райвідділу, низка критичних статей про роботу міліції в місцевих ЗМІ викликають питання: «Чи вся міліція така, як у Врадіївці?»

Так, роботу волинської міліції прокоментував начальник управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області Олександр Терещук у своєму інтерв’ю для в газети «Волинь–нова»:

«Кадри треба ростити самим, хоча міліціонер — це частина українського соціуму. Більшість моїх підлеглих — волиняни, та є і приїжджі, у професіоналізмі яких я впевнений. Начальник луцької міліції Василь Марчишак родом із Закарпаття, працював у Львівській області. Задоволений його роботою, бачу на кожному виїзді на місці події. Розкриття злочинів було на рівні 6—7 відсотків, а з приходом Василя Марчишака стало до 45 відсотків. Отже, звідки людина родом, головне, щоб була професіоналом», - зазначив начальник міліції.

«У Маневицькому районі нещодавно затримали громадян, які обкрадали сільські магазини. Під час операції один із них поранив нашого працівника. Уявіть, як цьому правоохоронцеві, який ризикував своїм життям, чути розмови, що вся міліція така, як у Врадіївці? Не можна всіх під одну гребінку стригти, що правоохоронці такі погані».

Зі слів Олександра Терещука, Волинь, порівняно з іншими областями, вважають благополучним регіоном. В області є інша проблема – транзит наркотиків, і на це спрямовується основна діяльність місцевих правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
сергій Показати IP 13 Серпня 2013 13:16
це все брехня тільки для того щоб показати людям що вони не бандити та не хабарники!!!!!!!!!!!!!!всі хто носить форму ХАБАРНИКІ!!!!!!!!!!!ЗАПОМНІТЬ ЛЮДИ!!!!!!!!!!МІЛІЦІЮ ТРЕБА ГНАТИ!!!!!ВОНИ ПОВИННІ СЛУХАТИ НАС А НЕ МИ ЇХ!!!!!!!1
777 до сергій Показати IP 13 Серпня 2013 13:53
хто буде слухати такого як ти??? сміх!!! одягай форму і побачиш скільки тобі подадуть ХАБАРІВ:)))))
Colonel Показати IP 13 Серпня 2013 14:03
"Задоволений його роботою, бачу на кожному виїзді на місці події. Розкриття злочинів було на рівні 6—7 відсотків, а з приходом Василя Марчишака стало до 45 відсотків." Василь Марчишак звичайно не Крохмаль, надіємось порядок буде. А то попередній керівник Рома Крохман зробив з міліції ОЗГ.Скільки перепадало йому з кожної кримінальної справи притягнутої "за вуха" чи закритої за бобло. Міліція працювала не гірше рекету в 90-х. Чітка вертикальна система по вимаганню грошей, "розводу" та тиску та шантажу, міліціонери орієнтувалиися не на суспільство, а власний карман, заробляючи на горі і втратах простих громадян, «працюючи» безпринципно і нагло. Показник довіри народу до міліції нульовий. Можливо нове керівництво хоч трохи виправить ситуацію, хоча без серйозних , системних реформ в українській правоохоронній системі це майже неможливо.
Ment до Colonel Показати IP 13 Серпня 2013 14:14
Colonel, ти багато бачив багатих рядових ментів? То нефіг триндіти, борець за справедливість.
Сolonel до Ment Показати IP 13 Серпня 2013 18:04
(Menty). Ну звичайно, рядовим ментам і прибиральницям в міськвідділі немає можливості і не від них залежить розгляд кримінальних справ, призначення на посади і т.д. вони "крисятничають" помаленьку , то гаманця в п,яного витянуть, то якусь сотку з дрібного хулігана здеруть , щоб не везти в міськвідділ. Але з тих рядових з часом виростають слідчі, начальники відділів і т.п. Чи може мусорок хоче сказати , що міліція не одна з найбільш криміналізованих структур, яка давно стала небезпечною для суспільства?! Починаючи з дрібних вампірів ДАІшників і закінчуючи самими верхами!
Мирон Показати IP 13 Серпня 2013 14:05
Я більше довіряю прокуратурі...
Григорій Іванович до Мирон Показати IP 13 Серпня 2013 18:05
Там люди серйозніші, беруть більше!
Григорій Іванович Показати IP 13 Серпня 2013 18:16
Безкарні садисти у погонах – це не пройдений нами урок історії. Ми отримали у спадок від машину репресій УРСР. Міліція, прокурори та КДБ були максимально незалежні від волі громадян, максимально зібрані у жорстко керовану зверху систему – так, як і належить катам бути керованими і незалежними від їх жертв. Найнижчий рівень моралі. Найгірші практики негативного кадрового відбору. Повна залежність від начальства. Повна незалежність від думки звичайних людей. Силовики – ОЗГ в погонах, корпорація, у них своя корпоративна етика, етика катів, у них свої прийоми, щоб розчулити жертву після того, як над нею познущалися.
Валерій Георгійович Показати IP 14 Серпня 2013 23:30
...Крохмаль...Бортнюк...Марчишак...- гнилі голови...,а били по хвосту Врадіївської ...МАЛО БИЛИ . Щоб пливти вверх животом , погано пахнути , співати хвалебну оду.Кому ? Василь М.-30 років -це г у внутрішніх органах і прибило добро до Волинського берега 37-45 % Гідно для мундира,-ОФІЦЕРСЬКА ЧЕСТЬ. Пора на відпочинок. Бо народ мудрий ! І може визначити кому треба добавити , показники соціуму. Треба менше ляпати. Замазані ...Що ПРАВДА - ТО НЕ ГРІХ .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus