USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські будівельники повернулися зі сходу, де відновлювали зруйноване Сватове

2 Грудня 2015 08:50
Волиняни найперші відгукнулися допомогти побратимам відбудовувати Сватове після трагедії з вибухами. Одразу кілька фірм сформували спілну бригаду.

Очолював делегацію головний спеціаліст технічного відділу департаменту ЖКГ облдержадміністрації Василь Венський.

З цього приводу Венський, який з колективом повернувся додому, повідомив, що уже встигли відремонтували частину доріг, покрівлі, будівлі.

«Ми два тижні працювали над відновленням інфраструктури. Окрім цього, до нас підходити просто мешканці міста зі своїми проханнями допомогти з тим чи іншим, ми не були осторонь їхніх проблем», – сказав головний спеціаліст технічного відділу департаменту ЖКГ облдержадміністрації.

Також стало відомо, що на сході працювали будівельники із: ТзОВ «Житлобуд-2», ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», українсько-польського підприємства ТзОВ «Шинака - Україна» та ТзОВ «ЛуцькКомунБуд».

За небайдужість волинян, які першими відгукнулися допомогти, від Сватівської міської ради за підписом тамтешнього міського голови Євгена Рибалки зачитали подяку.

«Сватівська територіальна громада висловлює слова щирої вдячності за підтримку та величезну допомогу у відновленні інфраструктури міста Сватове після надзвичайних подій, що сталися 29-30 жовтня 2015 року. Низький уклін та велика вдячність за небайдужість всім мешканцям Волинської області. Нехай ваш регіон зажди процвітає, а волиняни живуть в мирі та злагоді!», – зазначено у листі.

Волинські будівельники, які повернулися до рідних домівок зі сходу, своєю чергою, висловили вдячність місцевим мешканцям Луганщини за теплий прийом та щирість.

Нагадаємо, внаслідок вибухів на складі боєприпасів у Сватовому, чимало будинків у місті пошкоджені, частина з них непридатна для проживання. Крім того, під час вибухів загинув сапер з Волині – мешканець Іваничівщини Анатолій Артеменко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Управління архітекту Показати IP 2 Грудня 2015 11:00
То це вони збудували три поверхи над Черевичками,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus