USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинські міліціонери допомогли маленьким сиротам у Краматорську

10 Жовтня 2014 21:00
Правоохоронці волинського зведеного загону на чолі із полковником міліції Анатолієм Шумиком спільно із представниками зведених загонів Київщини та Вінниччини, а також Одеського державного університету внутрішніх справ відвідали краматорський дошкільний дитячий будинок №3 «Гайок» Донецької області.

З ініціативи командування та за підтримки всього особового складу вищезазначених підрозділів бійці зведених загонів виявили бажання підтримати маленьких сиріт, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

У будинку виховується майже 40 особливих діток, у тому числі й зі Слов’янська, від яких відмовилися рідні, або малюки, батьки яких перебувають у місцях позбавлення волі.



Порадившись між собою та поспілкувавшись із адміністрацією закладу, представники зведених загонів придбали та передали дітям речі першої необхідності, зокрема засоби гігієни, продукти харчування та канцтовари. Та найбільше потішила вихованців та їхніх вихователів новесенька пральна машина.



Керівник дитячого будинку Алла Кубатова від імені усього колективу виховного закладу подякувала небайдужим правоохоронцям за сприяння та матеріальну допомогу. При цьому жінка відзначила:

– У такий складний час ви відгукнулися, вникли у проблеми закладу і зробили все для того, аби підтримати добрим словом і реальними справами обділених долею діток.



Працівникам міліції малята розповідали вірші та щиро запрошували в гості. Діти вразили мужніх чоловіків своєю безпосередністю та відвертістю. У відповідь представники зведених загонів подякували їм за теплий прийом та світлі посмішки.

– На фоні цих подій ми не можемо забувати про проблеми тих, хто в першу чергу потребує піклування та особливої уваги. Такі подарунки є доречною і вчасною допомогою, адже діти повинні зростати у добрі, турботі та любові. У малечі має бути щасливе дитинство. А це залежить якраз від нас, дорослих… Тому ми, виконуючи свій громадянський обов’язок, зобов’язані і робимо все, щоби забезпечити їм головне – мир і спокій у державі, - розповів командир другого зведеного загону – начальник управління громадської безпеки УМВС України у Волинській області Анатолій Шумик.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Людмила Показати IP 10 Жовтня 2014 21:49
До речі, а чому не горять бажанням міліціонери з Донеччини та Луганщини захищати СВОЮ землю?, свою область. Кого чекаєм? Допомоги бандерівців?
аяяй до Людмила Показати IP 10 Жовтня 2014 23:52
Они воюют.а не в тылу отсиживаются,как эти 'герои'

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus