USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські рятувальники отримали квадрокоптер

14 Вересня 2015 16:34
14 вересня працівники управління ДСНС у Волинській області ознайомились з новим обладнанням, яке закупили за кошти обласного бюджету після відповідного рішення сесії депутатів обласної ради для покращення стану реагування мобільних оперативних груп на загрози чи у випадку виникнення надзвичайних ситуацій в області.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Зокрема, рятувальники отримали 3 легеневих апарати та маски європейського зразку на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору під час роботи в непридатному для дихання середовищі, два сучасні прилади «Дозор» для визначення ступеню забруднення навколишнього середовища небезпечними отруйними речовинами (аміаком або хлором), квадрокоптер з відеокамерою високої якості для проведення швидкої розвідки пожеж в лісах чи на торф’яниках для ефективного їх гасіння, 10 радіостанцій «Кенвуд», оргтехніку, потужні засоби освітлення.

Начальник управління ДСНС області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук наказав в найкоротший строк здійснити постановку обладнання в бойовий розрахунок в пожежно-рятувальних підрозділах та навчити особовий склад правилам користування та зберігання новітніх засобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
РЯТУВАЛЬНИК Показати IP 14 Вересня 2015 17:24
Зарплату підніміть простим рятувальникам, а то буде той квадрокоптер сам за зарплату 2200 рятувати.
Грушовінчук Показати IP 14 Вересня 2015 18:48
Чупа -чупс, а не зарплата
Надія Показати IP 15 Вересня 2015 09:03
Правда рятувальники, ризикуючи своїм життям рятують інші життя і отримують 2000 грн.))))))))
бомж 101 Показати IP 15 Вересня 2015 09:12
половину управління розжиніть ато роздули апарат, зам зама ітак далі,непотрібних фахівців повно ЗАРПЛАТА ДЕ НОРМАЛЬНА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus