USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські студенти отримають стипендії від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

20 Квітня 2017 23:40
Уже шостий рік поспіль Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» підтримує здібних студентів, які демонструють гарні успіхи у навчанні, йдеться на сайті Фонду.

Головна мета програми «Підтримка обдарованої молоді» – допомогти амбітним та креативним самовдосконалитися та розвивати наукові та далі творчі здібності. На першому етапі претенденти на стипендію писали есе на тему «Моя інвестиція у розвиток Волині».

Другий етап – публічне представлення теми членам комісії. Три дні у різних навчальних закладах тривали захисти кандидатів на участь у стипендіальному проекті.

Члени комісій вислухали усі побажання щодо розвитку Волині. Із 67-семи проектів обрали 24 найкращих.
Рейтинг претендентів - за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Спостерігач Показати IP 21 Квітня 2017 01:27
Чому? Ви опублікували рейтенг претиндентів на отримання стипендії. Я так розумію, що зеленим кольором виділені ті прізвища, які отримали стипендію. Але чому її дають тим, хто набрав менше балів, і навпаки діти з більшою кількістю балів її не отримали. Блат? Де ж справедливість...
Член комісії до Спостерігач Показати IP 21 Квітня 2017 15:41
претЕндентів. На сайті Фонду є Положення про квоти.
45 до Спостерігач Показати IP 21 Квітня 2017 19:53
там у списку послідовно окремі училища і університети. відповідно в межах кожного закладу був свій рейтинг. тому могло вийти, що в когось із трошки нижчим рейтингом, але із закладу з більшими квотами (університету) стипендія є, а в когось з училища - ні.
Учасник конкурсу Показати IP 21 Квітня 2017 08:38
На навчальний заклад встановлено було квоту, тому якщо квота 2 стипендії на училище,а було претендентів 4, то отримає лише двоє кращих з чотирьох.
не учасник Показати IP 21 Квітня 2017 20:20
у СНУ всього 5 ситипендій, в ЛНТУ - 7, хоч співвідношення кількості студентів зовсім інше. Цікавий також розподіл у самому Луцькому НТУ. Серед 7 переможців - 5 з економічних факультетів (і 4 з 5 з факультету бізнесу). У СНУ також - 4 з 5 гуманітарії. Тобто ні технарі, ні природничники фонду очевидно не цікаві?
Спостерігач Показати IP 21 Квітня 2017 23:41
Зрозуміло, хто платить, той заказує музику. Виправдати ситуацію можна завжди, але ми бачемо бали які ви ж виставили, і знаємо, що дехто з тих, хто має більші бали не отримує стипендії. Але то Ваша воля...кому давати, а кому ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus