USD 40.00 40.40
  • USD 40.00 40.40
  • EUR 40.25 40.60
  • PLN 10.00 10.25

Волинські танкісти покажуть у Німеччині, як треба воювати

3 Червня 2018 11:22
Танковий взвод 14 окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського сьогодні візьме участь у змаганнях «Сильна Європа-2018».

Про це повідомляють на сторінці 14 бригади у Фейсбук.

Міжнародні змагання стартують 3 червня на полігоні неподалік німецького міста Графенвір. Боротьба між танковими підрозділами під час міжнародних танкових змагань «Сильна Європа» (Strong Europe Tank Challenge) очікується цьогоріч ще запеклішою, адже до участі в заході, окрім України, заявлено вже вісім країн.

Команда 14 бригади змагатиметься з суперниками на модернізованих Т-84.

«Сьогодні пролунає команда «Вперед! Вперед!» для танкового взводу нашої 14 окремої механізованої бригади на міжнародних змаганнях «Сильна Європа-2018». Наші танкісти на танках Т-84 вразять Європу! Ми в цьому переконані, адже перемога - за нами!

Удачі вам, хлопці! Любимо вас, віримо в вас!» - йдеться у повідомленні на сторінці бригади.

Також у мережі з'явились фотографії та відео з підготовки українських танкістів до змагань "Strong Europe Tank Challenge". Відео поширив Генеральний штаб ЗСУ на відеосервісі Youtube.

"На полігоні, що знаходиться біля німецького міста Графенвер, команди-учасниці Strong Europe Tank Challenge 2018 провели озброєння до нормального бою. Це останній етап підготовки перед початком змагань", - йдеться у підписі.

Минулого року Україна вперше брала участь у змаганнях з танкового біатлону на території Німеччини. Танковий взвод 14 окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» був представлений модернізованими танками Т-64БВ та зумів вибороти п’яте місце з шести, обійшовши команду Польщі, яка виступала на новітніх танках Leopard 2A5.

Танкові змагання «Сильна Європа» (англ. Strong Europe Tank Challenge, укр. Танковий виклик сильної Європи) — міжнародні змагання бронетанкових підрозділів армій країн-членів НАТО організовані спільними зусиллями Командування ЗС США в Європі та Командування Сухопутних військ ЗС ФРН. Змагання покликані зміцнити військове партнерство, дозволяють забезпечити відпрацювання взаємодії між учасниками змагань та сприяють активному обміну тактичними прийомами, усталеними методами і процедурами бойового застосування танкових підрозділів між військовиками країн НАТО і країн-партнерів.

Змагання 2016 року стали першими багатонаціональними змаганнями у навчальному центрі Командування підготовки 7 Армії США Графенвер (Німеччина).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Показали Показати IP 3 Червня 2018 14:18
Вже в минулому році 5 (пяте) місце їз 6 ( шести)
скептик Показати IP 5 Червня 2018 22:41
а шо поляки не змогли в танк попасти, люків не відкрили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus