USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські волонтери в день народження відправляються на схід

28 Вересня 2018 21:45
Автомобільні запчастини, маскувальні сітки, медикаменти, холодильник, іграшки, питну воду, солодощі, борщові набори, іменні посилки від близьких, дитячі малюнки та обереги передадуть військовослужбовцям на сході волонтери центру «Серце патріота».

Вчергове, 167-й раз, представники центру відправляються з Луцька з гуманітарною допомогою 28 вересня.

Поїздка є особливою, адже розпочинається в потрійний день народження волонтерів: Сергія Балицького, Сергія Гетьманчука та Сергія Степаненка. Як зазначили самі волонтери, день від’їзду спеціально не обирали. Просто саме на цю дату вдалося зібрати необхідні пакунки та відремонтувати автомобіль.

Відзначимо, що волонтерам не звикати вирушати в подорож на свята. Попередньо члени «Серця патріота» відправлялися на схід і на Новий Рік, і в Різдво, і на Пасху.

«Ми привезли гуманітарну допомогу з Швейцарії та веземо медикаменти харківському госпіталю. Нам потрібно це швидко зробити. Також ми зателефонували підрозділам – у Золоте, Щастя, Попасну. Там нас чекають із нетерпінням, і ми кожного разу, як тільки маємо змогу, допомагаємо», – сказав депутат Луцької міськради, засновник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький.
Він акцентував, що багато військових на передовій просять про допомогу, тому закликав небайдужих долучатися та підтримувати діяльність центру.

«Наші маленькі небайдужі волонтери з усієї Волині роблять малюнки, виготовляють янголят, малюють голубів миру, печуть печиво, допомагають ліпити вареники. Потрібно брати приклад із цієї малечі. Нам пощастило, що маємо таке підростаюче покоління», – зазначила волонтерка Ольга Балицька. Вона розповіла, що цього разу янголят бійцям передала майстриня Наталія Бугай, а малюнки зробили дітки з Луцька і з усієї області загалом.
«Ківерцівська громада, як приватні підприємці, так і державні структури, всі охочі, протягом чотирьох років постійно допомагає збором необхідних на сході речей. Переважно ми передаємо автомобільні запчастини, допомагаємо ремонтувати транспортні засоби, які мають бійці. Ми всі разом чекаємо перемоги, починаючи з того маленького села в Ківерцівському районі… Віримо, що кінець війни наближається», – зауважив Сергій Гетьманчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus