USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські пасажири-пільговики не платять за багаж

14 Квітня 2011 15:37
Пасажири, які користуються пільговим проїздом у транспорті, часто не хочуть сплачувати за власний багаж.

Про це говорили під час наради у Волинській ОДА у четвер, 14 квітня, за участю перевізників та влади.

Чимало пасажирів-пільговиків відмовляються сплачувати за громіздкий багаж, який везуть з собою, кажуть перевізники. Відтак просять у влади провести відповідну роз’яснювальну роботу серед населення.

Натомість начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської облдержадміністрації Леонід Кирильчук каже, що пільга на багаж не діє.

Роз’яснювальну роботу, на думку посадовця, повинні проводити самі ж перевізники – повісити у своїх маршрутках та автобусах нагадування про те, що законом передбачено сплачувати за багаж.

Так, пасажири зокрема зобов’язані сплачувати за багаж, розміри якого перевищують 60х40х20 сантиметрів або який важить більше 30 кілограмів, нагадують чиновники.

«Але все-одно пасажири-пільговики кажуть, що сумки зі мною і платити відмовляються», – бідкається один з волинських перевізників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus